Slider

Η Αφροδίτη στους οίκους

Η Αφροδίτη στον 1ο οίκο

Με την Αφροδίτη στον πρώτο οίκο του γενέθλιου αστρολογικού χάρτη είναι ιδιαίτερα εμφανής η τάση του ατόμου για συντροφικότητα. Από την άλλη όμως είναι δυνατόν να εμφανιστούν τάσεις ναρκισσισμού και, ακόμα χειρότερα, τάσεις χειραγώγησης των άλλων.

Η Αφροδίτη στον 2ο οίκο

Με την Αφροδίτη να επηρεάζει τον 2ο οίκο του γενέθλιου χάρτη στο προσκήνιο αναδύονται η σπατάλη, η πολυτέλεια, οι ανέσεις. Το άτομο θέλει να έχει ανεξάρτητα από τις συνθήκες δυνατότητας της πραγματοποίησης αυτής της επιθυμίας. Το θετικό, πάντως, είναι ότι διατίθεται να μοιράζεται τις απολαύσεις του.

Η Αφροδίτη στον 3ο οίκο

Με την Αφροδίτη στον τρίτο οίκο μία καλλιτεχνική διάθεση καλύπτει σαν αύρα τον χαρακτήρα του ατόμου. Υπάρχει έφεση στην πνευματική καλλιέργεια και τάλαντο στην χρήση του λόγου. Το ωραίο και το αρμονικό έλκουν το πνεύμα και γίνονται κριτήριο αποτίμησης μιας πεζής, δυστυχώς, καθημερινότητας.

Η Αφροδίτη στον 4ο οίκο

Η Αφροδίτη στον τέταρτο οίκο του γενέθλιου αστρολογικού χάρτη δίνει ώθηση στις επιδιώξεις για οικογενειακή ευτυχία και θαλπωρή. Οι παραδοσιακές αξίες και η αποφυγή των ακροτήτων δίνουν το στίγμα μιας προσωπικότητας που αρκείται στα παραδεδομένα.

Η Αφροδίτη στον 5ο οίκο

Η Αφροδίτη στον πέμπτο οίκο του γενέθλιου αστρολογικού χάρτη εντείνει την ελκυστικότητα του ατόμου μέσω του τονισμού των στοιχείων της δημιουργικότητάς του. Όλα αυτά όμως μέσα από το πρίσμα μιας απόλυτα αντισυμβατικής στάσης και έκφρασης που περιφρονεί τον τύπο για να αναδείξει την ουσία.

Η Αφροδίτη στον 6ο οίκο

Η Αφροδίτη στον 6ο οίκο του γενέθλιου αστρολογικού χάρτη στρέφει το άτομο προς την κατεύθυνση των εργασιακών επιτυχιών, οι οποίες επιτυγχάνονται μέσω μιας στιβαρής και εστιασμένης προσήλωσης. Ταυτόχρονα, είναι πολύ πιθανή η εμφάνιση στοιχείων υποχονδρίας που καθιστούν προβληματική την καθημερινότητα.

Η Αφροδίτη στον 7ο οίκο

Με την Αφροδίτη να βρίσκεται στον έβδομο οίκο του γενέθλιου αστρολογικού χάρτη η λέξη –κλειδί που καθορίζει την συμπεριφορά του ατόμου είναι η αρμονία. Το άτομο επιδιώκει την ισορροπία στις σχέσεις του, προσπαθώντας συχνά να συμβιβάσει τα ασυμβίβαστα. Το αποτέλεσμα έτσι είναι πιθανόν χαοτικό.

Η Αφροδίτη στον 8ο οίκο

Η παρουσία της Αφροδίτης στον 8ο οίκο συνοδεύεται από την εμφάνιση μιας έντονης και μυστηριακής σεξουαλικής ζωής. Ταυτόχρονα είναι πιθανόν να αναπτυχθούν τάσεις τεμπελιάς και ιδιαίτερη προσκόλληση σε υλικά αγαθά, η οποία καθιστά σχεδόν αδύνατη μια συμπεριφορά απαλλαγμένη από υπολογιστικότητα.

Η Αφροδίτη στον 9ο οίκο

Η παρουσία της Αφροδίτης στον ένατο οίκο δίνει μια έντονα αισιόδοξη διάθεση. Το άτομο εμφορμάται από τις αρχές της διακαιοσύνης και προσπαθεί να τις εφαρμόσει στην καθημερινότητά του. Αυτό όμως γίνεται με ιδεαλιστικό και αφηρημένο τρόπο, προσκρούοντας έτσι στη σκληρή πραγματικότητα.

Η Αφροδίτη στον 10ο οίκο

Η Αφροδίτη στον δέκατο οίκο του γενέθλιου αστρολογικού χάρτη προικίζει το άτομο με μια αδιαμφισβήτητη δημοφιλία. Το άτομο συνήθως θα εκμεταλλευτεί αυτήν την δημοφιλία για να προχωρήσει και να πραγματώσει τις στοχεύσεις του, οι οποίες συχνά έχουν να κάνουν με καλλιτεχνικά θέματα.

Η Αφροδίτη στον 11ο οίκο

Η Αφροδίτη στον ενδέκατο οίκο δίνει στο άτομο την ικανότητα εύκολης σύναψης φιλικών σχέσεων. Γενικότερα, ο δημόσιος χώρος και η δράση σε αυτόν καθίστανται όροι εκ των ων ουκ ανευ για μια πλήρη ζωή. Το άτομο αφιερώνει έτσι ελάχιστο χρόνο στις ατομικές του υποθέσεις.

Η Αφροδίτη στον 12ο οίκο

Η παρουσία της Αφροδίτης στον δωδέκατο οίκο του γενέθλιου αστρολογικού χάρτη συνοδεύεται από την ανάπτυξη μιας μοναχικής προσωπικότητας. Το άτομο περιφρονεί τους κοινωνικούς κανόνες και αδιαφορεί για την κοινωνική καταξίωση. Ο πλούσιος συναισθηματικός του κόσμος δρα υπεραναπληρωματικά αυτής της απομόνωσης.

Επιμέλεια: Χρήστος Νάτσης

 

xrewseis3

Μίλησε σήμερα με την πιο Μεγάλη Ομάδα Αστρολόγων, Μελλοντολόγων και Αναλυτών Ταρώ στην Πραγματικά πιο Οικονομική Γραμμή Προβλέψεων. Κάλεσε τώρα και κάνε στον εαυτό σου το δώρο της γνώσης και της απόλυτης διαχείρησης της μοίρας και του μέλλοντός σου!!!

Οι γραμμές μας είναι ανοιχτές 24 Ώρες... κάλεσε τώρα!!!

zwdia 01

zwdia 02

zwdia 03

zwdia 04